Spletna trgovina je v prenovi. Za našo ponudbo nas pokličite na 031 586 122, pošljite e-pošto na info@trgovina-darka.si ali se oglasite pri nas v trgovini Darka

Varovanje podatkov

Pogoji poslovanja

PLAČILNI POGOJI:

Vse navedene cene v spletni trgovini Darka so v EUR in dokončne (sem davčni zavezanec, zato je DDV  zaračunan) ter veljajo za pošiljanje po Sloveniji.

Naročene izdelke lahko plačate po povzetju.  Stroški pošiljanja po povzetju  znašajo 3,00 €.

Izbrani artikel odpošljem najkasneje v dveh delovnih dneh (običajno že naslednji dan) po prejemu vašega naročila (pri plačilu po povzetju). Priloženo vam pošljem račun ter navodila za uporabo in garancijo.

VAROVANJE PODATKOV:

Po zaključku nakupa prejmete v vaš poštni predal (na elektronski naslov, ki ga navedete v svojem naročilu) potrdilo o  nakupu. Podatki o nakupih so hranjeni na strežniku in fizično na sedežu podjetja TDR d.o.o. Dostop do podatkov je možen na zahtevo kupca s sporočilom preko elektronske pošte.

V spletni trgovini »DARKA« spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo vaše podatke uporabili izključno in samo v namen, za katerega ste nam jih posredovali. Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih boste posredovali pri prijavi na našo spletno trgovino, bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.